2011. április 6., szerda

GoalUnited focimenedzser játék 2011

Goalunited a játék Football Manager 2011-től ingyenes.

Kattintson ide játszani.
Goalunited a legjobb focimenedzser játék, online letöltés nélkül semmit.

Miután regisztrált és erősítette meg e-mailben fogja kiválasztani a nemzet és a nevét a csapat.

Tette ezt meg fogja tanulni a fő funkcióit a játék egy gyors tutorial, amely lehetővé teszi, hogy pénzt keres 350.000 € azonnal hasznos az első vásárlás kampányokat.

Ha azt szeretnénk, hogy egy ötletet Goalunited itt van a videó bemutatását kattintson játszani, majd kattintson a teljes képernyő gombot, hogy jobb:


Szponzor
Az első teszt az lesz, hogy válasszon egy szponzor, majd kattintson a menüben, és válassza a squedra szponzor, választhat a 2 különböző szponzorok, akkor is foglalkozik velük, hogy próbálja meg növelni a bevételt a héten.

Képzés
E nélkül meg kell állítania a képzés a csapat goalunited közül választhat több tucat különböző típusú gyakorlatok, miután kiválasztotta a legmegfelelőbb stílust játék kattintson az alábbi gombra Sinista megerősítéséhez.

Extension Szolgáltatások
A harmadik küldetés megtanuljuk, hogyan lehet bővíteni a szolgáltatások a klub a lelátókat, parkolók, mintája elrendezés egészségügyi területen a képzés és sok más dolog, hogy segíteni fog növekedni a klub az egészséges és erős.

Képződés
Most már rajtad múlik, hogy a formáció meg kell választani az álláspontok a tizenegy játékos próbál tenni őket szerepeket, ahol úgy érzik, többet nyugodt, akkor ki kell választania a kapitány is, a lövő a szankciók, az egyik a sarkok és Egy a büntetés.

Alkalmazottak felvételére
Mi egy csapat nélküli edző a második, gyógytornászok, menedzserek, stb, így a következő teszt lesz megnyerése colladoratori, amely segít a munka.
Majd kell választani aszerint, hogy azok caraterristiche, tapasztalataikat és persze az ára el.

Miután elvégezte ezt a rövid bemutató akkor kezdj el játszani igazán Goalunited labdarúgó-menedzser játék a 2011-es és élvezze az összes jellemzője ennek a csodálatos online játék.

De nem fogok tovább tönkre megállapításai ezt a csodálatos játékot.

Kattintson ide játszani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A világ legnehezebb játéka

(Kattintson BEGIN kezdeni játszani)

Másolja be ezt a kódot beágyazni, hogy a játék a honlapján, vagy a blog.