2011. augusztus 23., kedd

RamaCity Build a város online

A RamaCity, miután létrehozta a fiókját, akkor azonnal elő polgármestere a város, nagy erőfeszítés, hogy lesz viszont egy igazi metropolisz. Meg kell építeni a tégla tégla épületek, több technológiai, ipari területek és természetesen, és vigyáz a jóléte a polgárok és szórakozási lehetőséget a szabadidő eltöltésére.

RamaCity egy ingyenes böngészős játék menedzsment szimuláció Bigpoint, ahol amellett, hogy javítja a város és kezelni minden szempontból, akkor is élvezni látogató azok a barátok. Ez a sor akkor kell vendégszerető azoknak, akik jönnek, hogy vizsgálja meg a csodálatos építészeti és a haladás az Ön területén. Együttműködik, így egy csomópont a gondolatok, kiegészítve később felhasználóbarát kezelőfelület és a különböző oktató, hogy lesz mindig elérhető az új javaslatokat.


A játékban lesz egy egész sora modellek épületek (és a színek díszíteni), a legegyszerűbb hétköznapi házak és utak, a legösszetettebb középületek, üzletek, épületek, üzletek, kórházak, iskolák és minden, amit szükség van egy működőképes városrendezési. Mit nem szabad kihagyni a város rekreációs az Ön lakosa van. Kapsz, mint egy alapvető célkitűzése a kiküldetések során olykor napi szórakoztató a polgárok, hogy bevonják őket aktív életében a nagyváros és a lépést tartani életszínvonaluk létrehozásával szórakoztató animációk.

Végül, akkor folyamatosan meg kell venni RamaCity számos új és különböző intézkedéseket, amelyek célja, hogy növeljék a méretét, a város, hanem az intenzitása a szórakozás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A világ legnehezebb játéka

(Kattintson BEGIN kezdeni játszani)

Másolja be ezt a kódot beágyazni, hogy a játék a honlapján, vagy a blog.