2011. szeptember 10., szombat

Arenas of Glory - ókori Róma Játék

Arenas of Glory egy akció Browser játék, ahol megtalálja a képében egy gladiátor, hogy tiszteletben kell tartani az arénában. A csodálatos grafika, mely a 3D-s flash, akkor reálisan átélni az izgalom a verseny a valódi játékosok és a vadon élő állatok az ókori Rómában, hogy meghódítsa a tiszteletben tartása az emberek, és hogy a hírnév és a becsület fenntartva hősök.

A vizsgálatot a bátorság a Arenas of Glory járó halálos összecsapások ellen oroszlánok, medvék, elefántok és tigrisek, valamint harcol a többi játékossal. Minden meccs nyert és küldetés teljesítve viszi új tiszteletére pontot, amely megadja a hozzáférés a magasabb szinteken. Használata előtt a különböző kihívások a Colosseum, de meg kell kar és a vonat a gladiátor méltósággal.

Amint bejelentkezés Arenas of Glory akkor kell adnia, hogy az egyik a három gladiátor a játékban: Versus, rendkívül mozgékony és gyors, Magnus, határozott és jó védő, és Priszkosz, erős és szívós harcos. Miután az első harci teszt, amit vissza a szállást és javítás a fegyvert, vagy vásárol valami újat a piacon.
Így kezdődik a karrierjét, mint egy harcos, és a presztízs is fontos, hogy megszerezzék a támogatását a lakosság. Ezzel érhet el a terveid bosszút megdönteni a kegyetlen és zsarnoki császár, aki megölte a család és tette meg a szolga Rómába.
Tehát ne félj, hogy folytassa a cél, és indítsa el magát a legvadabb és véres csaták megvalósítása a tervek, és sok sikert Arenas of Glory!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A világ legnehezebb játéka

(Kattintson BEGIN kezdeni játszani)

Másolja be ezt a kódot beágyazni, hogy a játék a honlapján, vagy a blog.