2011. szeptember 5., hétfő

Supremacy 1914 stratégiai böngészős játékSupremacy 1914 egy stratégiai böngészős játék közben meg az első világháború.
Csak regisztrált lesz hozzá egy 30 nemzet minden játékban, mindegyik a maga prprie régiók és területek védelme.

A végső cél természetesen, hogy vezetni a királyságot, hogy az abszolút uralom alatt Európa többi részén. Ehhez meg kell használni az összes képességét stratéga, diplomáciai és katonai, mert a játék nagymértékben támaszkodik a taktikát fogja használni, hogy elérjék a gazdasági és katonai fejlődés és a végén a teljes győzelem.

A Supremacy 1914 Minden művelet rendkívül lassú, ami lehet unalmas, akik nem sok türelmet, de lehetővé teszi azoknak, akik szenvedélyes stratégiai játékokat abból óriási elégedettséget egy jól megtervezett inváziót taktikát.

Mivel gyakran előfordul, az erőforrások alapvető fontosságú lesz, hogy növeljék a saját teljesítmény: kezdetben lesz néhány ilyen rendelkezésre, de hamarosan rájönnek, hogy nem lesznek elég bővíteni a királyságot. Ezen a ponton lehet eldönteni, hogy a támadást egy szomszédos nemzet kovácsolni szövetséget kötött, vagy kicseréli a nyersanyagok egy magán vagy állami módon.
Végül Supemacy 1914 egy böngészős játék egy erős stratégiai eleme, ahol a cél természetesen, hogy elő magad a többi játékos, győztes régió után régióban minden birodalom, de eközben meg kell gondolni számos tényező, A betöltött a térképen a gazdasági és védelmi szükségleteit.

Jó móka Supremacy 1914!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A világ legnehezebb játéka

(Kattintson BEGIN kezdeni játszani)

Másolja be ezt a kódot beágyazni, hogy a játék a honlapján, vagy a blog.