2012. február 11., szombat

4Story Letöltése Magyar

Kattints IDE a letöltéshez 4Story magyar.

4Story az egyik legjobb böngészos játék a PC.

Elején a kaland akkor hozhatók be egy semleges birodalomba, ahol megtanítják a legfontosabb ellenőrzések a játék, és a készségek használatát.

Amikor eléri a 10-es szintet akkor behozzák a világ Valorian és Derion, a két világ állandóan harcol egymással.

Kattintson játszani a videót bemutató:


A 4Story, ellentétben más MMORPG, az alap támadás szinte nincs jelentősége, mert a jelenléte számos képesség (készség) az egyes osztályokra.

Minden osztálynak van egy sor képességek, hogy a gondosan meg kell választani hatékonyságukat az ellenség ellen. Vannak 3 típusú készségek:

Skill kár: ezek gyakori, hogy egyszerűen kár az ellenfél több mint egy kard. A kár függ a készség és a karakter. Sőt, némi szakértelemre megérint egyfajta negatív hatása az ellenség elveszti egy bizonyos számú találati pontok folyamatosan és következetesen. Természetesen a kárt okozta ezt a képességet kevesebb lesz, mint a képesség a közös kár.

Skill buff: ezek a készség javítása. Ezek a képességek szükségesnél többször: biztosítják a minden segítséget a karakter, a védelem, támadás, támadás sikeres, mágikus védekezés, ellenállás, stb ... Csak a pap képes növelni (buff) nemcsak magát, hanem a többi játékos.

Stunn Skill: ezek a készségek képesek stun (zár), freeze, blokkolja a kilátás, és hagyja, hogy az ellenség menekülni. Ezek nagyon hasznosak, és minden osztálynak van legalább egy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A világ legnehezebb játéka

(Kattintson BEGIN kezdeni játszani)

Másolja be ezt a kódot beágyazni, hogy a játék a honlapján, vagy a blog.