2012. április 17., kedd

Skyrama Magyar - Ingyenes Online Játékok 2012

SKYRAMA egy MENEDZSMENT online játék, hogy próbálja meg a böngésző ingyenesen.

Kattintson a képre TO PLAY

A Skyrama lesz kezelni egy egész repülőteret, amely, hála az igazgatási ismeretek, el fog múlni az, hogy egy kis helyi repülőtér, egy kifutópálya és egy terminál, egy igazi nemzetközi központja.

A kibővítheti azt, amire szüksége van, természetesen keresni Aircoin (a játék valuta), figyelembe repülőgép felszállás és leszállás, és biztosítja azok karbantartását. Így repülnek többen is kinyit az új játék lehetőségeket, építeni nagyobb épületekben, és vesz új repülőgépek, amelyek maguk is, lehetővé teszi, hogy mozog az emberek és az áruk nagyobb mennyiségben.

Mint vezető, a Skyrama lesz szükség, hogy okos döntéseket, hogy legyen szíves és vonzzák a vásárlók. Ehhez először meg kell arról, hogy nincsenek késések a szakaszok, amelyek nem elveszett poggyász, és minden akkor kérjük, még egy igazi utas. Ezután kell majd új szolgáltatásokat nyújtanak majd vonzani potenciális új ügyfelek, mint például az építőipari beruházó parkolók, raktárak, benzinkutak fognak taxi, busz-és szállítási szolgáltatások, szállodák létrehozása és bővítése a Hangár.

Mivel Skyrama egy multiplayer játék lesz, értékes segítséget az együttműködés más online felhasználók, cseréje repülőgép, az utasok, áruk és szolgáltatások különböző repülés. Lakás-és élesíti a repülőgépek más nemzetek, sőt, kap tapasztalati pontokat, és gyakran talál dobott tárgyak a turisták.
A pénzt a jegy, az időn, amit megengedhet magának különféle repülőgépek, a teherszállító repülőgépek a teherszállítás, és így növelje a kereskedelmi lesz a legnagyobb, luxus és áhított a reptéren!

Érezd jól SKYRAMA!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A világ legnehezebb játéka

(Kattintson BEGIN kezdeni játszani)

Másolja be ezt a kódot beágyazni, hogy a játék a honlapján, vagy a blog.