2012. május 25., péntek

Legjobb Ingyenes MMO Játékok Magyar

A listát a legjobb ingyenes MMO játékok magyar nyelvű letölthető közvetlenül a számítógépre.

Kattints a képre LEÍRÁSÁNAK JÁTSZANI


Pirate Storm: az új online MMO játék a Bigpoint, egy nagy 3D-s grafika egy fantasy környezetben. A Pirate Storm leszel a kapitány egy kalóz legénysége kész bármit megtenni, hogy meghódítsa a hét tengeren. Minden nap lesz találkozás heves harcokban más játékosok ellen "hajók és a félelmetes tengeri szörnyek.

Play FarmeramaFarmerama: egy ingyenes MMO amelyek átalakítják azt a rendszergazda egy gazdaság online. A cél az volt, hogy nő és virágzik, amennyire csak lehetséges. Ehhez meg kell dolgozni a földeken, vetés, betakarítás faültetéssel és a gyümölcsök, emelje állatállomány, a kereskedelem a termékeket, javítja a létesítmények és versenyeznek a többi szereplővel.

Imperia Online: az egyik legnépszerűbb online játékok MMO stratégia, meg egy korábbi korszakban a puskapor, amelyben meg kell használni az összes igazgatási ismeretek, hogy saját városa, és a virágzásában, bontsa várak, szövetkeznek és a vonat a hadsereg RAID országok a többi játékos.

Play Battlestar Galactica OnlineBattlestar Galactica Online:Az új tér hadviselés játék által közzétett Bigpoint. Ebben a játékban lesz a kapitány egy hadihajó, amit fejleszteni és javítani valamennyi aspektusa. Majd Face izgalmas teret elleni harcokban ádáz ellenségei, az emberek vagy más módon. Akkor is több száz missziók elérni, és a jutalmak, akkor frissítsd a űrhajót.


Érezd jól magad a legjobb ingyenes MMO játékok Magyar!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A világ legnehezebb játéka

(Kattintson BEGIN kezdeni játszani)

Másolja be ezt a kódot beágyazni, hogy a játék a honlapján, vagy a blog.