2012. május 22., kedd

Pirate Storm A játék HU

"Pirate Storm - Death or Glory" az új fantasy Online játék Bigpoint, a nagy 3D-s grafika. Teljesen jelölt cselekvés és a taktika, a Pirate Storm be kell parancsolni a kalóz legénysége kész bármit megtenni, hogy meghódítsa a hét tengeren.

Kattints a képre a PLAY

Sikerére építve a Seafight, Pirate Storm lesz képes arra, hogy éles verseny az elődje, miután elmélyítették a játék mechanika.

Közvetlenül a felvétel után, könnyű bemutató végigvezet a különböző célok és feladatok a játék: hogyan kell mozogni a térképen, hogy hogyan kell kezelni az ellenséget az út mentén, hogy miként lehetne erősíteni a kalózhajó, hogyan kell megjavítani, és így tovább.
Ezután kell venni a kikötő, ahol majd több tapasztalat, különösen kapcsolatba kerülő különböző legénysége a többi játékos. Tudod láp a hajót, hogy a hajógyár és vesz új anyagot szereli fel, mint például a ágyúk, vitorla, a személyzet, stb. A kocsmában megtalálja minden elérhető küldetések, amely segít javítani a rangsor a Pirate Storm, vagy akkor jutalmazták néhány nagyon hasznos aranyat költeni később.

Pirate Storm lényegében a kereset alapul: egyszer túllépi a biztonságos zónát, akkor kezdenek kifutni semmit, de csendes tengeren! Azóta a harc lesz naponta, és nem csak a tengeri szörnyek ellen A számítógép által létrehozott, hanem a hajó felé a többi online játékosok. Mindenki, sőt, versenyben az elsőségért ebben a játékban a kalózok, és mindet meg kell versenyezni, mert ha egy ellenséges támadás éri a több hajó, csak azokat, akik okozni a kegyelemdöfést is megadta a pénzt, és a tapasztalati pontokat.
Ha az erős verseny a Pirate Storm lenne túl stresszes, csak ki kell menni a Céhtörténeti Szalon a kikötő, ahol a többi játékos csatlakozhat egy egész flottával rendelkezett: hogy csatlakozzon egy jó szövetség lehetővé teszi, hogy védeni kell szükség esetén, és soha nem találják meg egyedül, hogy a hatalmas és veszélyes óceánt.

Jó szórakozást a Pirate Storm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A világ legnehezebb játéka

(Kattintson BEGIN kezdeni játszani)

Másolja be ezt a kódot beágyazni, hogy a játék a honlapján, vagy a blog.