2012. június 20., szerda

TOP INGYEN ONLINE JATEKOK nélkül Letöltése 2012

Itt az Ön számára a top a különböző ingyenes online játékok nélkül letöltése magyar nyelven 2012 jelenleg a weben.
Ahhoz, hogy olvassa el a felülvizsgálatot kattintson a címre a játék, és regisztrálni kattintson a képre.


Play DarkOrbitDarkOrbit:
Ebben a játékban online böngésző lesz a kapitány egy űrhajót, amelynek a feladata elvégzése több száz különböző missziókban. Ehhez meg kell majd frissíteni a fegyvereket vásárol új űrhajó, motorok, pajzsok, javíthatja űrhajó, hogy szembenézzen a nehezebb szinteken, stb... Nyilvánvalóan ez a játék javult az évek során, és az üzembentartó személye.

Pirate Storm:
egy új, ingyenes online játék, a Bigpoint haditengerészeti harci méltó 3D-s grafika. A Pirate Storm be kell vezetni egy kalóz hajó a tengeren, ahol mindenki harc az elsőségért.
Minden nap lesz találkozás heves harcokban más játékosok ellen hajók és a félelmetes tengeri szörnyek által létrehozott számítógép.

Imperia Online:
az egyik legnépszerűbb ingyenes online stratégiai játék, ahol meg kell használni az összes szervezési készség, hogy hozzon létre egy középkori birodalmat, és ez jól megélnek. Ehhez szüksége lesz, hogy bővítse a várak, gyűjtenek forrásokat és felhalmozódnak, szövetségek kovácsolni a többi játékossal, vagy a vonat a hadsereget, hogy raid falvaikba.

Play FarmeramaFarmerama:
egy ingyenes játék, fordul meg egy gazda, így tudja kezelni a saját gazdaságban online és teszi boldogulni.
Ehhez meg kell dolgozni a földeken, vetés és betakarítás, faültetéssel, növelve a szarvasmarha, a kereskedelem a termékeket, javítja a létesítmények és versenyeznek a többi szereplővel.

Have fun a legjobb ingyenes online játékok nélkül Download!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A világ legnehezebb játéka

(Kattintson BEGIN kezdeni játszani)

Másolja be ezt a kódot beágyazni, hogy a játék a honlapján, vagy a blog.