2012. augusztus 29., szerda

A Listát a Legjobb Multiplayer Játékok

Itt a lista a legjobb ingyenes multiplayer online Játékok! Ezekkel lehet szórakozni több száz más játékosok, és ossza meg őket a kalandok.

Kattintson a címére a játékot, hogy olvassa el a teljes felülvizsgálat vagy a képre! Játszani azonnal.


Goalunited:
egy labdarúgó-gazdálkodási játék, ahol van, hogy a vonat a játékosok, és hagyd, hogy nyerni látna december matchs lehetséges, de ezt meg kell hogy legyen nagyon óvatos, a pénzügyek a klub. Valójában a pénz lehet vásárolni új és erősebb játékos, és még maximalizálja számos létesítmények, beleértve a stadionban. Azt is meg kell vigyázni a szponzorok és a szurkolók. Ha egy focirajongó, és még nem próbálta Goalunited 2012-ben ez a megfelelő idő!


Pirate Storm az új ingyenes online játék kalózokPirate Storm:
van egy MMO játék ihlette a híres Seafight, egy fantasy stílusban. Akkor kezdődik a kaland, mint kapitány egy kalózhajó, és máris navigálhat a hét tengeren, szemben sok tengeri szörnyek és harc a csaták a többi játékos ellen online. Nagyon fontos ebben a játékban az, hogy szinttel feljebb, és frissítsd a hajót minden szempontból, különösen a támadó, például több december és erősebb ágyúk.


Gladiatus:
egy böngésző játék, ahol lesz egy gladiátor az ókori Rómában. Alatt a kaland a karakter lesz folyamatosan fejleszteni annak érdekében, hogy felszámolja a több ezer kihívások akkor szembesülnek, és hogy ezt meg fogja javítani a statisztika és a berendezés. A növekedés az egyes statisztikák fog kerülni változatos mennyiségű aranyat, alacsony az elején, de ez fokozatosan emelkedni fog. Ahhoz, hogy aranyat kell befejeznie szállítás, a munka az istállóban, akkor tegye a kereskedő vagy kihívás többi játékos az arénában.


Travian:
egy stratégiai játék, ahol van, hogy melyik oldalra csatlakozni között gallok, germánok és a rómaiak. A kaland kezdődik a faluban két területre osztható, az egyik a belső raktárak, laktanyák és akadémia, a másik pedig pont kollekcióban erőforrásokat, mint például a kukorica, amelynek fogják használni, hogy lássa el a hadsereg, vas-, fa és agyag, ez ez segít épületek építésére és szintjének növelése a bányák. Ebben a játékban is létrehozhatunk saját birodalmat, kezelni a hadsereg és meghódítani az egész világot.


Metin2:
egy akció MMORPG, ahol lehet játszani, mint a Warrior, a Ninja, a Sámán vagy egy Sura, mindegyik elérhető mind a férfi és nő. Lesz szembe ezer missziók első nagyon egyszerű, majd egyre nehezebb, amíg az utolsó, a "Kutatási szeón-Pyeong2", hogy csak nagyon kevés ember elsajátította.


Jó szórakozást a legjobb multiplayer játékok!

2012. augusztus 22., szerda

Ingyenes játékok a Google-on Lányoknak

Itt vannak a legjobb ingyenes online játékok lányoknak, hogy megtalálja a Google-on!

Nyilvánvalóan alkalmas minden típusú játékos, de mégis van egy erős választ a nők körében, akik abból több móka azoktól a listán, mint mások eltérő természetű.

TO PLAY Kattints a képre mellett ismertetése közben, hogy egy teljes körű felülvizsgálata a játék kattintson a piros címet.

A Farmerama MMO játék Mezogazdasági!Farmerama:
olyan MMORPG ami felizgatni egy farmer, így képes kezelni a saját gazdaságban, ahol lehet dolgozni a földeken, vetés, faültetéssel és előnyeinek kihasználása, emelje szarvasmarha és a kereskedelem a termékeket. Ön is a piacra jutást, ahol tudod eladni a termékeket.


Ikariam:
az egyik legnépszerűbb ingyenes stratégiai játékok lányoknak a Google-on, ahol meg kell szállítani vissza az ókori Görögországban. Meg fogja találni magát a birtokában egy város található, az egyik a sok kis sziget, amely akkor teljesen kezelni a gazdasági, katonai és különösen a kereskedelmi pontokat.

Pirate Storm az új ingyenes online játék kalózokPirate Storm:
egy új, ingyenes online játék Bigpoint a haditengerészeti harci figyelemre méltó 3D grafika. A Pirate Storm be kell vezetni egy kalózhajó a tengeren, ahol mindenki harc a hatalomért. Minden nap lesz találkozás heves harcok más játékosok ellen "hajók és a félelmetes tengeri szörnyek által létrehozott számítógép.

Metin2:
a végső fantasy játék, a legtöbbet játszott játék Európában, és az egyik legtöbbet játszott a világon.
Ebben a játékban lehet irányítani a karaktert a fantázia világok, felszerelése az Ön számára a legjobb termékek és részt véres háborúkban.


Jó szórakozást a legjobb játékok lányoknak 2012!

2012. augusztus 21., kedd

eRepublik HU

Előfordult már, álmodott, hogy egy híres vállalkozó, illetve az igazgató egy újság, vagy akár elnöke a állam? Most, eRepublik, Az összes ez valóra. Sajnos a játék csak angol nyelven, de bizonyosan a személy, mint te, abban az esetben is nagyon szórakoztató és izgalmas, hogy megpróbálja.

KATTINTSON IDE PLAY

A böngésző játék eRepulik a kaland kezdődik választásával Ön állampolgárságot. E nélkül, akkor meg kell találni a munkát azonnal, bármi is az, így javíthatja a társadalmi rang. Tény, hogy tapasztalatszerzés pontokat, akkor válhat egy újságíró, vagy talán egy politikus, amíg nem kap betöltheti az elnök az állam.

Természetesen lesz egy működő bérek, alacsony az elején, de ez biztosan növelik, és hogy a pénz lehet kapni élelmiszer-és tárgyakat. Azonban ebben a szórakoztató társadalmi játék lesz nagyon fontos kapcsolatokat más játékosokkal, mert hogy a tetején a társaság lesz szüksége a szavazataikat.

Összefoglalva azt lehet mondani, hogy az eRepublik egy aranyos és egyszerű játék, ha úgy tetszik, a névtelen, de nagyon izgalmas, ha része lesz a politikai, katonai vagy társadalmi. És különben is, még akkor is, ha a játék nem az Ön nyelvén, a norvég közösség nagyon aktív, és a 20. helyen. Mindezekkel az emberek könnyen beszélnek és tervezni a norvég és a sorsok tudod magyarázni mindent, amit nem ért.

Have Fun eRepublik szabad stratégiai böngészős játék!

2012. augusztus 10., péntek

A Legjobb Online MMORPG Játékok a Regisztráció

Üdvözöljük a Böngészős Játékok!
Itt találja a legjobb ingyen online MMORPG játékok 2012 a regisztráció.
Kiválasztott minden, itt vannak a legjobb online játék a nagy kiadók világszerte.

Játszani, kattintson a képre mellett a leírás


Pirate Storm az új ingyenes online játék kalózokPirate Storm:
egy MMO játék a regisztráció, egy fantasy környezetben, ahol te leszel a kapitány egy kalózhajó, és máris navigálhat a hét tengeren, számtalan arca harcolni szörnyek és minden csatát a másik ellen online játékosok. És van, hogy a hajóra felszerelt több mint lehetséges, például, ilyen erős ágyúk.

Metin2:
egy akció MMORPG a regisztráció, ahol lehet játszani, mint egy harcos, egy Ninja, egy sámán vagy egy Sura, mindegyik elérhető mind a férfi és nő. Lesz arc ezer küldetések, első nagyon egyszerű, majd egyre nehezebb, míg az utolsó, a "Kutatás a fénygömb-Pyeong2", hogy csak nagyon kevesen sajátították el.

4Story:
egy MMORPG a regisztráció meg egy fantasy világ, tele varázslatos. Lesz, hogy 3 különböző fajta emberek, macskák és tündérek, amelyek mindegyike különböző statisztikákat. A cél az, hogy a teljes küldetést, készségek és statisztika a karaktered, és javítja a berendezés.

Travian:
a legjobb online stratégiai játék a regisztráció, ahol viszont egy Galliában, a római vagy germán. Lesz arc sok kaland, és akkor küldd el a kémek eldönteni, hogy elkezd egy raid kifosztani az ellenséget, ha megöli az egész nép, vagy akkor is, ha meghódítani az ország egész területén. Szóval, meg kell válni, a legnagyobb internetes stratégája.

Élvezze a legjobb ingyenes online MMORPG játékok a regisztráció!

2012. augusztus 5., vasárnap

FantasyRama Magyar, Szabad Böngészős Games

Készen állsz, hogy élvezze a varázslatos világa FantasyRama, árnyéka alatt a Nagy Élet Fája? Hogy megfeleljen a Tündék, Tündérek és aranyos Goblinok, hogy megszerezzék a bölcsességet, hogy meg kell nőni a növények és gyógynövények varázslatos és létrehozza az Elixir, hogy megvédje a lények, hogy megtalálja a kaland során?

Kattintson IDE vagy a képre játszani FANTASYRAMA most

FantasyRama egy böngésző játék, egy elvarázsolt erdő, ahol meg kell nőni mágikus füvek és fák, a virágok a jade, arany, zöld rügyek, és a telhetetlen liliomok. Azt is fel creauture mint gekkos ugrálni, annak érdekében, hogy saját mágikus italt, hogy el lehet adni a tündérek.

Minden nap használhatja a kívánságok kútjánál, hogy mindig kínál valami ajándékot, mint például a takarmány-vagy misztikus mag, különösen akkor növekszik, és látni a hajtások növekedését. Csakúgy, mint a növények és az állatok, akkor is, hogy vigyázzon az erdők, néhány termék, amit majd megvásárolni a világ a tündérek minden alkalommal, hogy meglátogatja, mikor jön ki a legelők.

A növekvő a szintek, akkor is látogasson el titokzatos új területek, mint például a Hold árnyéka pázsiton, és akkor a hozzáférés más típusú növényekre, az új és vicces állatok és a fák és az erdő díszei. Ez a játék alkalmas minden ember számára, akik szeretik a titokzatos világ a mágia és a tündérek.

ÉREZD JOL A FANTASYRAMA!

A világ legnehezebb játéka

(Kattintson BEGIN kezdeni játszani)

Másolja be ezt a kódot beágyazni, hogy a játék a honlapján, vagy a blog.